Păstrează în viața ta doar ce te face fericit

M-am gândit să fac puțină ordine în viața mea și să aleg doar ce e bine pentru mine chiar dacă este un lucru egoist. Să păstrez doar acele relații care mă fac cu adevărat fericită și indiferent de situație să știu că mă pot baza pe acea persoană. M-am hotărât să fac acest lucru după ce am urmărit un filmuleț motivațional unde spunea că oamenii care trăiesc în armonie, dragoste și au pe cine să se bazeze, trăiesc mai mult.

Starea noastră de spirit de cele mai multe ori este influențată de relațiile cu oamenii ce ne sunt prin preajmă, de legături, de încredere. Fiind o persoană care pune suflet în orice face și uneori poate mă implic mai mult decât e cazul, dezamăgirile mă fac să îmi pierd încrederea. Un om poate fi cu adevărat fericit doar atunci când are oamenii dragi alături.

Cele mai multe momente de fericire le-am avut atunci când am avut alături persoanele dragi, cei care mă cunosc cu adevărat, iar un ultim episod când am simțit cu adevărat acest lucru a fost atunci când am mers acasă după câțiva ani. Îmi era dor să mă simt în largul meu, să vorbesc cu oameni care mă cunosc de mică, să-mi revăd rudele, familia și locurile unde am copilărit. Este minunat acest sentiment. Mi-am propus ca pe viitor să merg mai des acasă, să trăiesc mai des această fericire care e de neînlocuit.

Alege doar ce e bine pentru tine și fii fericit cu alegerile tale.

5 Replies to “Păstrează în viața ta doar ce te face fericit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *