Idei de cadouri pentru EL

Bună, dragilor! Se apropie perioada cadourilor și m-am gândit să vă dau câteva idei pentru persoanele speciale din viața voastră.

1. Dacă prietenul/ iubitul/ logodnicul/ soțul ține prea mult la telefonul său și deține un dispozitiv de la Apple, îi poți face cadou o husă originală. O altă idee ce îmi trece acum prin minte ar fi o baterie externă (de această dată chiar nu ar mai avea scuze că i s-a descărcat bateria).

2. De la tehonogie să trecem la noile tendințe ce țin de îmbrăcăminte. Ce l-ar surprinde pe iubitul meu foarte mult ar fi un set de șosete colorate. Am observat că majoritatea bărbaților le poartă atât la o ținută casual cât și elegantă. Acestea sunt elemente care contează, iar dacă vor fi cu un model în trend și dintr-un material de calitate cu siguranță îl vei impresiona.

3. O pereche de mănuși din piele naturală cu un interior călduros nu cred că i-ar displăcea, iar cu acest cadou îi demonstrezi că îți pasă de sănătatea lui.

4. Dacă îi place foarte mult cafeaua făcută de tine dimineața, îi poți cumpăra un termos pentru a-și lua la pachet. Astfel, îți vei mări șansele să se gândească toată ziua la tine.

5. Un alt cadou ce i-ar plăcea cu siguranța ar fi un ceas. O zic din propria experiența.

6. Ce poate fi mai frumos decât un parfum care știi că îi place foarte mult? Nimic. Dacă nu știi ce parfum preferă, alege unul de zi mai subtil ca să îl poată folosi zilnic.

7. Dacă nu ești sigură ce își dorește și nu vrei să îi cumperi ceva ce să nu-i placă îi poți oferi un Voucher la unul din magazinele lui preferate.

8. O geantă sau un rucsac pentru laptop, iar dacă nu știi de unde să îi cumperi poți caută pe ZOOT (aici am văzut cele mai drăguțe modele și prețurile sunt diversificate).

9. O carte pe care și-o dorește foarte mult.

10. Indiferent de ce cadou fizic îi veți oferi jumătății voastre, nu uitați să îi oferiți dragostea și respectul vostru. Nu are preț dar cu siguranță este cel mai valoros sentiment.

Apropo, sa nu lăsați pe ultima suta de metri și încercați să cumpărați cadourile din timp. În perioada următoare numărul comenzilor se vor înmulți foarte mult și aveți mare grijă să nu vă treziți cu surprize neplăcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *