Produse Bottega Verde – perfecte pentru perioada rece

Fiecare dintre noi știe că iarna pielea tinde să fie mai uscată, mai sensibilă iar aceasta necesită o îngrijire mai sporită. Pentru acest sezon eu m-am aprovizionat foarte bine cu produse de la Bottega Verde, care mă ajută să trec cu brio peste acestă perioadă. Mai jos vă las o listă cu produsele pe care vi le recomand:

1. Laptele de corp Bottega Verde

În acesta perioadă rece nu se potrivește altceva mai bine decât laptele de corp de la Bottega Verde. Este un adevărat răsfăț, icepand de la miros și până la textură. După folosire îți lasă pielea mai hidratată iar mirosul rezistă destul de mult. Pur și simplu nu mă pot lipsi de acest produs. Eu îl recomand de câte ori am ocazia și chiar își merită toți bănuții.

2. Deodorantul

Chiar dacă la început nu eram prea încrezută că deodorantele de la Bottega Vrde sunt bune, am rămas surprinsă atunci când l-am încercat. Are un miros plăcut și rezistă destul de mult timp. Acest deodorant oferă prospețime și îngrijește pielea pe termen lung. Un alt aspect ce m-a convis să mi-l achiziționez a fost că nu conține alcool și poate fi folosit imediat după epilare.

3. Gelurile de duș

Sunt foarte bune! Iar dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de câteva momente de răsfăț după o zi grea la muncă este un  remediu numai bun. Acesta curată pielea delicat și o lasă parfumata pentru mult timp. Gama mea preferată e cea cu lavandă, dar de curând am încercat mai multe dintre ele și sunt la fel de bune.

4. Crema de mâini

Mereu am avut probleme cu mâinile prea uscate. Nici-o altă cremă nu îmi e mai potrivită decât cea de la Bottega. Este o cremă moale, cu arome plăcute care te face să fii dependentă de ea. Dacă o folosești zilnic, acesta mentine mâinile moi, hidratate și evident au un aspect mult mai plăcut după aplicare.

Ce îmi mai place la Bottega Verde sunt seturile, perfecte pentru a face un cadou unei persoane dragi, iar la fiecare comandă plasată pe site primiți și un cadou la alegere.

Vă recomand cu încredere aceste produse. Eu nu mă pot lipsi de ele nici o zi. Vă pup și nu uitați că aspectul pielii contează foarte mult și cu siguranță o piele bine ingrijită îți dă o stare de bine.❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *