Încearcă lucruri noi

În acest articol am să vă povestesc despre o experiență tare frumoasă și anume despre cum mi-am schimbat eu percepția depre machiaj. O să fiu sinceră și o să spun că niciodată nu aș fi încercat un machiaj strident, cu multe culori vii, deoarece eu îmi imaginam că nu o să-mi stea bine sau o să par vulgară. Dar… după această experiență mi-am dat seama că e foarte important ca machiajul să fie făcut de un profesionist.

Am încercat și de una singură să mă machiez cu tuș, dar mamei mele i-a “plăcut” atât de mult încât mi-a zis să nu o mai fac. După ce m-am lăsat pe mâna unei profesioniste am rămas surprinsă cât de bine îmi stă machiată cu tuș și culori atât de vii.

Eu vă recomand ca atunci când mergeți la un makep-up artist să vă lăsați pe mână lui. Zic asta deoarece majoritatea când mergem pentru un machiaj cu siguranță avem salvate în telefon cel puțin zece poze și ne dorim cu ardoare ca machiajul nostru să iasă exact ca în imaginile respective. Dar vă zic eu că pozele respective sunt editate, forma feței, a ochilor poate nu e exact ca și a modelelor și atunci cu siguranță vei fi dezamăgită că nu ți-a ieșit exact cum ai vrut tu. Toate aceste aspecte contează foarte mult ca un machiaj să iasă perfect, de aceea este mai bine să ni se facă un machiaj în fuctie de aspectele noastre fizice.

Mai jos vă las să vedeți ce diferență este și să nu vă fie frică de noi încercări. Pentru fețele care au o ocazie specială sau care vor să se simtă speciale și sunt din Sibiu, pot să o recomand cu încredere și mare drag pe Alexandra Pridon. Vă spun eu că nu o să regretați.

Alexandra Pridon: Facebook, Instagram, Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *