Rutina mea zilnică pentru o piele perfecta

Oare numai eu sunt în căutarea produselor perfecte pentru un ten hidratat și luminos? După multe încercări și bani irosiți pe tot felul de produse pentru îngrijirea tenului am reușit să găsesc câteva produse potrivite pentru mine, ba chiar să îmi fac și o rutină zilnică.

Gel spumant purifiant La Roche-Posay Effaclar-Toate produsele de la La Roche-Posay Effaclar sunt cunoscute pentru calitatea tratamentelor, mai ales pentru că au în compozitite apă termală și multe nu conțin săpun. Acest gel curăță fața delicat, iar după spălare lasă tenului o senzație de curat și catifelare. Tine sub control excesul de sebum. De când îl folosesc (de peste un an), tenul este mai curat, iar zona T mult mai puțin grasă. De câte ori am avut ocazia l-am tot recomandat, iar fetele au fost la fel de mulțumite.

Gel-booster Vichy Mineral 89 – acest produs este potrivit pentru toate tipurile de ten, iar când mi l-am cumpărat, farmacista mi l-a descris ca și bun la toate. Eu îl aplic în fiecare seară după ce îmi curăț tenul. Nu îl folosesc și dimineața, deoarece mi se pare că îmi încarcă puțin tenul. Primul lucru pe care îl observi și după aplicare e că hidratează foarte bine și tenul rămâne așa luminos. E destul de interesant acest booster. Intra repede în piele, nu are miros, și nu blochează porii. Puteți încerca!

Cremă Vichy –  după aplicarea booster-ului folosesc această cremă. Se absoarbe foarte repede în piele, fără să lase senzație grasă și pielea se simte foarte mătăsoasă.

Cred că ați observat cât de mult îmi plac produsele care hidratează, lasă tenul luminos și curăță în profunzime. Ce vă recomand e să vă demachiati în fiecare seară, să folosiți produse potrivite pentru tenul vostru, dar să nu exagerați nici cu acestea. Astept o părere după ce le încercați și sper că va fost folositor acest articol.

Hug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *